Aftellen!!
Hallo allemaal!!
Het begint nu echt op te schieten voor ons, nog 37 dagen te gaan. Paklijst is al gemaakt nog wat dingen regelen en dan zijn we er klaar voor!
We zullen 2 nov om 20.15u vertrekken vanaf Schiphol waar we in Frankfurt er al weer uit mogen om in ons volgende vliegtuig te stappen. Als het goed is komen we 4 nov om 10.45u aan in Sydney met nog een tussenstop te hebben gemaakt in Singapore. Dan moeten we nog een stukje naar Darwin, hier komen we dan 4nov om 14.45u aan. Dan kan onze reis beginnen!! We zullen 3 maanden in Australië verblijven, 3 feb vertrekken we naar Nieuw-Zeeland hier blijven we nog 2 maanden.
We vinden het erg leuk dat jullie ons allemaal volgen, dus we zullen jullie op de hoogte houden.
Groetjes Dorien en Manon
hey dames!!
heerlijk hoor!!! we houden jullie in de gaten ;)
xxx joep
Ben erg benieuwd naar alle spannende verhalen..Maar geniet nog maar even goed van het thuis zijn;)
Liefs,,
Alvast heel veel plezier met jullie reis!! Gaat vast lukken :)
Groetjes xx
Ha meiden,
Ik wens jullie ontzettend veel plezier daar aan de andere kant van de wereld!!!
Geniet er van want het is werkelijk super!!!
Groetjes van Hanneke
ha vrollie!!
oeww.. spannend, nog eventjes en dan begint het avontuur! ik ga jullie zeker volgen de komende maanden
Wat leuk.Je bent nog thuis en toch volgen we je al.Als je eenmaal op vakantie bent,dan zitten wij als computer nerds steeds achter de computer om jullie te volgen.Nu kunnen jullie echt af gaan tellen...groetjes
J ullie zijn aan het aftellen maar wij tellen mee en volgen jullie naar een warm land terwijl wij binnen zitten in de warme kamer en genieten van jullie reis veel plezier
Oeh, Spannend! Jullie gaan al bijna weg! Het aftellen is nu echt begonnen! Ik zie jullie nog wel! xx
Ooeeh spannend, Nog maar 1 week meiden en dan vliegen jullie naar de andere kant van de wereld!!!
hallo dorien en manon
wij wensen jullie een hele fijne vakantie en een hele leuke tijd daar in nw zeeland en australie en laat een keer iets van jullie horen
heel veel groeten van ons allemaal hier.
heej vrollie,
geniet nog van de paar dagen hier en voor daar een supermooie tijd toegewenst!!!!!
hai hai,
nu kunnen jullie de dagen echt aftellen!! het is bijna zover...whoewhoe
ik wens jullie een hele fijne tijd en ga er maar flink van genieten...!!!
en misschien nog tot zondag??
groetjes Anneke
Hallo Manon en Dorien.
Nog maar twee nachtjes slapen,
dan gaat het grote avontuur beginnen.
Ik wens jullie een onvergetelijke tijd.
groetjes oma Will.
Hallo Manon en Dorien,
Wij wensen jullie een goede reis. Ik zal het zo goed en kwaad als ik kan proberen te volgen. Hopelijk hebben jullie daar wat minder water als wij hier.
Denk er aan Manon dat je wakker moet blijven in Sydney anders is die fladderaar weg zonder jullie!