klaar voor vertrek
Hallo allemaal,
Nu gaat het bijna echt gebeuren, nog 1 nachtje slapen en dan is het zover.. spannend!! De tassen zijn gepakt en alle voorbereidingen zijn gedaan. We zijn er KLAAR voor!
Iedereen bedankt voor de leuke reacties, kaartjes, bezoekjes etc.We zullen jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden via onze site! Laat zo af en toe een berichtje achter als je de site bezoekt!
Dat was het dan.... tot over 5 maanden!!
Liefs Dorien en Manon
Hey Dames
Veel plezier daar down under!! Kijk maar eens goed of onze sporen nog zichtbaar zijn!!!
tot over 5 maanden.
Vrollie!!
heel veel plezier daar en tot over 5 maandjes!! geniet ervan;)
Dames,
Heel veel plezier en maak er een onvergetelijke tijd van!!!
tot over 5 maanden.
groetjes uit serum
Hoi Dames.
Veel plezier op jullie reis. Geniet ervan en kom gezond weer thuis over 5 mnd.
Groetjes Carolien
Manon en Dorien, heel veel plezier van jullie reis. Geniet ervan en maak heel veel foto's haha.
Ik ga jullie site in de gaten houden voor alle spannende verhalen!
Groetjess
dames!!! heeeeeeeeeel veeeeeeel plezier daar in 't prachtige australie!!!!!! take care!!!!
liefs knuffel jan en joep
Zouden jullie wel kunnen slapen vannacht? haha!
Super veel plezier, geniet er van!!!
xxx
dames, goede vlucht, en geniet van jullie lange vakantie.van alles wat jullie zien en mee maken.
groetjes
Dorien en Manon, Eindelijk gaat het beginnen ! We wensen jullie een fantastische reis samen met veel plezier en onvergetelijke dagen,dus veel foto's maken..en veel nieuwe mensen uit alle landen leren kennen..de rugzak vullen met mooie verhalen..
Een heel mooie tijd gewenst en vele groetjes van Wim Gerda Stan en Lieke.
Lieve Manon en Dorien!
Heel veel plezier de komende maanden in het zonnige Australië! Ik wens jullie een hele goede reis en geniet ervan!
Veel liefs, Heleen
Manon en Dorien, nu begint het grote avontuur.
Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen en foto's.
Nu nog een paar uur wachten, hangen, zitten en dan zijn jullie in Australië.
Geniet geniet geniet, ofwel toi toi toi.
Hee megjes!!
Heel veel plezier down under!! Geniet ervan!!!
Ik ga jullie verhalen volgen!! En stuur af en toe een stukje zon richting Nederland!
xx Lianne
Ha Manon en Dorien, eindelijk is de reis nu dan echt begonnen. Jullie zitten nu in het vliegtuig richting Frankfurt, dus het eerste deel van de lange reis zit er bijna op. We wensen jullie een geweldige tijd.
groetjes Lian
Ha meiden,
Op dit moment zitten jullie denk ik best wel zenuwachtig in het vliegveld, nadenkend wat jullie daar allemaal te wachten staat. Heerlijk!
Ik wens jullie echt een super tijd daar toe, wat ook zeer zeker wel gaat lukken!
Groetjes van Hanneke
Hallo
Manon en Dorien
We wensen jullie nog een prettige verdere vlucht naar
zonnige Australie.
Genieten jullie er maar van.
Groetjes
Freddy en Gabi
Dag vrollies,,
Ik kijk met smart weer uit op jullie volgende mail.. ben benieuwd wat jullie allemaal tegenkomen en zien.. Hou me op de hoogte,, en doe voorzichtig;)
Liefs,, en heeeel veel plezier.
hoi hoi een begin van een mooi avonduur staat jullie nu te wachten en geniet er maar van kus jolanda donne bjorn en jordy gubbels
Hello,
Dorien en Manon.
De heenweg zit er bijna (helemaal) op dus het avontuur kan nu echt beginnen. Wij wensen jullie heel veel plezier en zullen jullie blijven volgen.
Huub & Lia
Hallo Manon en Dorien, eindelijk is het zover ,ga er maar lekker van genieten , wij zullen aan jullie denken als we aan het werken zijn ! jullie in de zon en wij in de kou , ik ben benieuwd naar de fotos , dames heel veel plezier . liefs Rieky
Hallo Manon en Dorien.
Ik heb jullie vliegreis gevolgd tot jullie vertrokken zijn naar Darwin, wat zullen jullie blij zijn dat je nu eindelijk de benen is goed mogen strekken, he he.
Nu maar beginnen met genieten. groetjes Will.
Als het goed is zijn jullie zojuist geland. Zover ik het heb gezien is alles prima gegaan maar we wachten vol spanning op jullie verhaal. Ik neem aan dat jullie nu naar het hotel en naar bed gaan. Slaap ze!
hé hé meiden, de reis zit erop.Fijn dat het allemaal goed verlopen is, al was het lang.
Effe bijkomen van de jetlag en dan beginnen maar aan het grote avontuur.
heel veel plezier samen!
mam, pap, koen
Hee allemaal,
We willen even via deze weg laten weten dat we goed zijn aangekomen,( zonder noodlanding zoals we gehoord hadden) ;)
Het is nog niet mogelijk om een nieuw verhaaltje te plaatsen op de site, dus daarom even hier een kort berichtje!
Het is hier nu 35 graden ( lekker warm dus , poehh )
Zitten nu voor 4 dagen in een Hotel in Darwin en willen hier wat dingen gaan bezichtigen de komende dagen.
We houden jullie op de hoogte!
Nou dit was het dan even voor nu, we vinden het super leuk dat jullie zo veel belangstelling tonen voor onze reis, we lezen de reacties graag!!
Lieve groetjes van Manon en Dorien
Gelukkig, jullie zijn goed aangekomen.
Wij zijn wel Jaloers hoor, 35 graden, HEERLIJK en wij hebben het koud...
Geniet lekker daar in Darwin en zorg dat jullie daar veel kunnen zien.
We wachten nu al op nieuwe foto`s en een leuk verhaaltje.
Kusjes van de Fam Lemmen.
Hallo Dames
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen.
Nu kan het genieten beginnen in het land van de Kangoroes en de Koalas.
Wij zijn benieuwd naar de eerste fotos en verdere berichten.
Bedankt voor jullie bericht.
Groetjes
Freddy en Gabi
Beste meiden,
Geniet van jullie reis en doe maar lekker veel ervaring op. kangeroevlees schijnt te smaken! het springt alleen wat langer door in je maag.
maar vlgsmij hebben ze ook wel iets anders.
veel plezier "down under".
ha manon
geland he
gelukig gingen jullie geen dag later he wand dan zou je nog aan de grond staan
maar nog veel plezier he
he groetjes lex
Hoi dames,
Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen!
Geniet van jullie reis en ik ben natuurlijk benieuwd naar de spannende verhalen en foto's!!!
Groetjes Monica Berden
Hoi Dorien en Manon
Fijn dat de vliegreis goed is verlopen,nu even bijkomen en dan lekker genieten.
Veel plezier samen.
Gr Bertie Will
De vliegreis is goed verlopen zie ik en nu de benen er onder en stappen maar. Neem op tijd rust anders word je bag te zwaar grapje geniet samen
groetjes oma Bets
He Manon (en Dorien),
Vanaovend VieCuri-fees!!!
Weej zulle der eine op och drinke!!!
Hallo Manon en Dorien
Na de lange reis weer een beetje bij gekomen?
Als je snachts maar niet teveel gestoord wordt door een of ander alarm dan moet dat bijna kunnen.
Dus nu wordt het (je) back packen en veel doen en zien, kortom genieten!!
Heel veel plezier!!