manonendorien.reismee.nl

Eindelijk droog en soms ook nog warm!

Hallo allemaal!!

Hier weer een verhaaltje van ons op de site. De feestdagen zijn we goed doorgekomen alleen was eerste kerstdag toch wel behoorlijk saai. We zaten nog in Canberra en moesten s'morgens uitchecken we zouden s'nachts de nachtbus nemen naar Melbourne. Dus we moesten onze dag in Canberra omzien te krijgen. Dat lukt wel dachten we: komen we op straat alle winkels dicht, was werkelijk niets open zelfs de Mac Donalds niet. Gelukkig hadden we wel al een kersttaart gekocht die we lekker op konden eten. Toch nog een beetje kerstgevoel.
Eindelijk was het 0.00u geworden en konden we in de bus. Na een helse nachtrit waren we dan aangekomen in Melbourne. Als eerste een taxi genomen ingecheckt en lekker gaan slapen!! Leuk begin van 2de kerstdag!
S'middags hebben we een bezoekje gebracht aan fam. van Dorien, hebben ons daar maar lekker laten verwennen. Het was gezellig.
De dagen hierna hebben we de stad verkent, geshopt, bezoekje gebracht aan het strand, zwart gereden met de tram! en vooral niet te veel geld uitgegeven haha.
Toen was de dag aangebroken het was 31dec: voordat we naar Armin gingen een blik monster energie opgedronken en wat wijntjes genuttigd. Hierna naar het stadion gewandeld, daar aangekomen konden we om 21.00u naar binnen. Voorprogramma duurde tot 23.30 toen pas kwam Armin zelf, dit was wel echt super leuk! Iets voor 12 werd er met z'n allen afgeteld en barste de show los!!! Deze bleef maar door gaan, we hebben de moed om 6.00u maar opgegeven en zijn in het licht op onze slippers naar huis gewandeld! Wat hebben we genoten!

1jan dus ook maar niks uitgevoerd en 2jan het zelfde advies maar opgevolgd. Je kunt het nieuwe jaar maar beter rustig beginnen, dachten we zo!

Vandaag hebben we onze super nissan micra op mogen halen, we hoopten al een week op geen witte wagen en wat krijgen we tussen al die kleuren die er zijn, krijgen wij nou net de witte! Hoera. Je ziet hier letterlijk elke kras en vlek op, helaas! Maar goed hij rijdt.
Zo zijn we vandaag dus ook begonnen aan de Great ocean road. Wel knap van ons zelf om de stad Melbourne uit te zijn gekomen, na wat navragen hebben we de juiste weg gevonden naar Geelong. Start punt van de Great ocean road waar we morgen aan beginnen. Op onze route hebben we ook nog wat fam. bezoekjes van Manon gepland.

Omdat het geld er toch nog niet hard genoeg uitvliegt hebben we ook nog maar een vliegticket geboekt naar Perth! Hier gaan we 13januari heen. Hier verblijven we een tijdje en gaan wat fam. bezoeken.

Wat kunnen we blij zijn dat we hier zo zitten achter de computer, na al die ellende die we horen vanuit Queensland. Als we een paar weken later waren geweest hadden wij ook dikke pech gehad. Hier is het droog en warm, bij ons waarschuwen ze voor bosbranden. Wel het tegenovergestelde.

Dit was het weer, foto's etc. zal komen na onze tour! Gaat hier allemaal niet lukken.

Heel veel groetjes

Dorien en Manon,

ps. bedankt voor alle lieve wensen en reacties!

Carolien

Hoi Dorien en Manon.
Gelukkig nieuwjaar! Ik lees wel dat jullie het nog goed naar de zin hebben. Lekker kerstdiner hebben jullie gehad zo te zien ;). Voorzichtig met het mooie autootje. Geniet er nog van.
Groetjes Carolien.

Lotte en Jeroen

Heej vrollies,

Nog de beste wensen en dat jullie in 2011 nog veel geld uit mogen geven!!! Geniet er nog maar lekker van.

groetjes Lotte en Jeroen

Isabelle

Hoi Dames,

De beste wensen voor het nieuwe jaar!
Zo te lezen vermaken jullie je prima.
Geniet er nog van!
Groetjes Isabelle

Rieky

Dorien en Manon allereerst nog de beste wensen voor 2011, bij jullie lukt dat wel , wat is het mooi daar ,meisjes heel veel liefs tot horens

Jan en Tiny

Hoi Manon en Dorien.
De beste wensen voor het nieuwe jaar. Geniet er nog maar lekker van want voor je het weet ben je al weer thuis.
Groetjes uit het nog witte Meerlo.

joep

ejj niks tegen witte auto's he?!! :D
maareh heerlijk lekker zelf rijden op de great ocean road!!! denk de mooiste manier om deze te beleven!
have fun! and take care!!! xxxxxxxxx

Maria Thielen

Hallo Dorien en Manon,was zo benieuwd hoe het met jullie is,Mama Marleen vertelde 100 uit na de zumba!!
Nu volg ik jullie mooi via de site,ik vind het geweldig,zòòò knap van jullie! Veel plezier en geniet met volle teugen! Groetjes uit Meerlo.

Marian

Hoi hoi
Bij deze nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!
Wij zijn tussen kerst en nieuw verhuisd naar de nieuwbouw! Het is heel mooi geworden!
Voor de kinderen en ook voor ons zelf is het nog wel even wennen, maar alles komt goed.
Dorien, we kijken uit naar de dag .....waarop jij het nieuwe kindcentrum binnen stapt!! En we zijn benieuwd naar je reactie!!
Nou meiden, geniet nog volop van al dat moois daar, en tot mails.
gr. Marian

Dorien, veel liefs van alle grote en kleine mensen van K.C. Het Landhuis Meerlo